VR MoordspelVR Moordspel


Dit is het spannendste en meest realistische moordspel van het moment! Waan je in de wereld van de Virtual Reality! Tijdens een heerlijk diner, teamuitje, familieweekend, vriendenavondje, bedrijfsfeest of personeelsuitje stap je in een virtuele wereld. Zet de VR bril op en kijk goed om je heen! Word jij tot winnaar gekroond door deze moord op te lossen?

Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen. Hij is vermoord in zijn eigen hotel... Wie heeft deze brute moord op zijn of haar geweten? Waarom en hoe is het gebeurd?
Verzamel hints en overleg met je team. Los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie! Aan het einde van het spel komt de waarheid naar boven.

Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden. Wanneer het jullie lukt deze spectaculaire puzzel op te lossen is dankzij jullie hulp de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden!

Dit spel is geschikt voor een groep tot 7 personen per team. Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen met jouw team alle raadsels op te lossen.


Kies voor deze Spelshow van

V e n d e r b o s c h

E v e n e m e n t e n


Vanaf € 365,00De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland

Service gericht Service gericht

Maatwerk Maatwerk

Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag

Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner Bel +31630537827


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

-- Venderbosch Evenementen --


Wij organiseren

onvergetelijke events

door heel Nederland.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo