VR La Casa De PapelVR La Casa De Papel


Tijdens een uitje met je vrienden, familieleden of collega’s stap je in de virtuele wereld. Ben jij de perfecte bankrover? Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Om daar achter te komen speel je deze spannende en uitdagende VR game La casa De Papel. Dit Virtual Reality spel is het meest realistische spel van het moment!

Zijn jouw vrienden, collega’s of familieleden stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? De Professor daagt jullie uit met opdrachten in Virtual Reality, zodat jullie samen het perfecte team moeten vormen om uiteindelijk het geld te stelen.

Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La casa de papel. Speel deze waanzinnige VR game tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest of vriendendagje in een (horeca) locatie naar keuze.

Dit spel is geschikt voor een groep tot 7 personen per team. Per team heb je een VR bril die rouleert en tevens beschik je over alle attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen. Dit is de meest spectaculaire en realistische teambuilding activiteit van het moment!


Kies voor deze Spelshow van

V e n d e r b o s c h

E v e n e m e n t e n


Vanaf € 365,00De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland

Service gericht Service gericht

Maatwerk Maatwerk

Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag

Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner Bel +31630537827


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

-- Venderbosch Evenementen --


Wij organiseren

onvergetelijke events

door heel Nederland.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo