DJ-MuziekfeestDJ-Muziekfeest


Bent u op zoek naar een avondvullend programma? Dan is deze spelshow misschien wel iets voor u. Tranen met tuiten huilen als dat ene liedje van Marco Borsato op de radio is. Het vreemde gevoel dat je krijgt bij een nummer over onrecht en leed. De energie die je krijgt als Vato Gonzalez zijn nummer ten gehore brengt. Het warme gevoel van binnen als Guus Meeuwis zijn hit weer laat horen. Kippenvel wanneer Pink het nummer Dear Mr. President zingt. Muziek hoort bij ons. We kunnen niet meer zonder! Muziek bindt mensen, iets wat u snel zult merken.

In teams zal u de strijd met elkaar aangaan en gegarandeerd flink uit uw dak gaan. Zing mee met uw favoriete nummers, ga los tijdens de (foute) disco-ronde, toon uw muziekkennis bij verschillende opdrachten, strijd tegen elkaar tijdens de blinde stoelendans of puzzel raak tijdens de verschillende fotorondes. Tijdens de opdrachten maken wij onder andere gebruik van een modern drukknoppensysteem, een groot beamerscherm, de bom en een grote radio-installatie.

Muziek is gekoppeld aan gebeurtenissen of bepaalde periodes uit het leven. Het kan je herinneren aan een moeilijke of juist mooie tijd. Het zal dan ook een avond worden met muziek die je kan ontroeren, vrolijk kan stemmen, op kan zwepen, verdrietig kan maken of juist kippenvel kan geven. Wilt u genieten van een muzikale en gezellige avond? Ben u die muziekliefhebber die wij zoeken?

Optie:
Alle collega’s, familieleden of vrienden kunnen wanneer u dit wilt van te voren een formulier invullen. We zullen hier tijdens de show dan verder op ingaan en antwoorden krijgen op vragen als: ‘Aan welke hit heeft u speciale herinneringen en waarom?’ of ‘Van welke bekende zanger(es) bent u momenteel fan?’ Eveneens zullen wij inhaken op de door u gegeven antwoorden en zullen wij bijvoorbeeld speciaal voor u de Backstreet Boys ten gehore brengen of zullen wij kijken naar een concert van deze groep.
• De gehele avond zal gevuld worden met een muzikale spelshow en een drive-in-show.
• Een live performance voor 30 a 45 minuten is bij te boeken. Prijs in overleg.
• Een week van te voren dienen de meeste vragenformulieren in ons bezit te zijn.


Kies voor deze Spelshow van

V e n d e r b o s c h

E v e n e m e n t e n


Prijs op aanvraagDe goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland

Service gericht Service gericht

Maatwerk Maatwerk

Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag

Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner Bel +31630537827


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

-- Venderbosch Evenementen --


Wij organiseren

onvergetelijke events

door heel Nederland.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo