De gouden envelopDe gouden envelop


40 uitdagende, verrassende, leuke vragen en opdrachten staan garant voor een gezellige avond. Gaan jullie de strijd aan?!

Iedere groep mag om de beurt, nadat er is gedobbeld, een van de 40 gekleurde enveloppen openen en de desbetreffende vraag of opdracht gaan spelen. Heb je de vraag of de opdracht goed dan kun je veel punten verdienen. Heb je het fout of is het helaas niet gelukt de opdracht te voltooien binnen de afgesproken tijd, dan biedt dat mogelijkheden voor de andere groepen. Pak jij de juiste, 'gouden envelop', dan scoor je enorm veel bonuspunten. Pak jij de verkeerde, 'zwarte envelop', dan heb je enorm veel pech. Op het ene moment sta je bovenaan en even later bungel je onderaan. Er is van alles mogelijk en het zal tot het einde toe spannend blijven!

Geniet van individuele vragen en opdrachten, duels tussen twee teams en opdrachten voor alle teams. Bezitten jullie voldoende kennis? Houden jullie van puzzelen en bezitten jullie tactisch spelinzicht?


Kies voor deze Spelshow van

V e n d e r b o s c h

E v e n e m e n t e n


Vanaf € 315,00De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland

Service gericht Service gericht

Maatwerk Maatwerk

Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag

Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner Bel +31630537827


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

Wat mensen over ons zeggen

wij hebben met onze vriendengroep een leuke goed georganiseerde spelavond gehad. van begin tot eind is het contact en de verzorging uitstekend geweest. echt een aanrader voor een leuke avond

Geplaatst door Jeroen Rondeel op Zondag 3 februari 2019

-- Venderbosch Evenementen --


Wij organiseren

onvergetelijke events

door heel Nederland.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo