Loetje BreukelenLoetje Breukelen


Loetje is gevestigd in het centrum van het prachtige en pittoreske Breukelen, onder de rook van Utrecht. Het schitterende 18e-eeuwse monumentale pand is volledig gestript en verbouwd tot een prachtig restaurant met zowel boven als beneden een knus zitgedeelte.

De nieuwe ingang aan de kant van de weg brengt je bij de grote, houten bar in het gezellige café. Met mooi uitzicht op het dorp zit je hier heerlijk! Aan de andere kant is het eetgedeelte met openslaande deuren naar het grote, zonnige buitenterras. Dit terras is tevens geschikt voor een Spelshow, Citygame of Buitenactiviteit in combinatie met een heerlijk buffet. U kunt de gloednieuwe sfeervolle serre ook bij het terras betrekken met onze Arrangementen. Dit zorgt voor een geweldige ambiance.

Op de 1e etage van het pand bevinden zich twee aparte zalen: de Boomzaal en de Boschzaal. Deze zalen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een groepsuitstapje, Bedrijfsuitje of Teamuitje. De authentieke lage ramen zorgen voor een prettige lichtinval en het interieur is warm en huiselijk. Vanzelfsprekend biedt de combinatie die gemaakt kan worden met het restaurant veel mogelijkheden!

Vraag via onderstaand contactformulier vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Kies voor deze Spelshow van

V e n d e r b o s c h

E v e n e m e n t e n
De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland

Service gericht Service gericht

Maatwerk Maatwerk

Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag

Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner Bel +31619518188


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

-- Venderbosch Evenementen --


Wij organiseren

onvergetelijke events

door heel Nederland.


 

 Amerstraat 50

 7103 JW Winterswijk