BubbleVoetbalBubbleVoetbal


Bubbelbal is het hilarische voetbalspel waarbij je de tegenstander van het veld beukt! Het leuke hieraan is dat je er niets van voelt en dat het ongevaarlijk is. Je kunt dus elkaar ongecontroleerd te lijf gaan. Een fantastisch uitje!

Tijdens deze leuke activiteit draag je een met lucht gevulde bal. Je handen kan je niet gebruiken en wanneer je valt zal je dan ook worden opgevangen door de opgeblazen Bubbelbal. Tijdens het spelen kan het voorkomen dat je veelvuldig tegen een tegenstander aan botst, maar je maakt gelukkig altijd een zachte landing. De vele botsingen en valpartijen zullen garant staan voor veel spektakel en hilariteit. Hier zal nadien nog veel over nagepraat worden. De activiteit is geschikt voor jong en oud.

Wil je een personeelsfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, sportdag of kinderfeest organiseren waarbij plezier gegarandeerd is? Dan is Bubbelbal de juiste keuze!

We spelen een toernooivorm van 4x4 of 5x5 afhankelijk van het aantal deelnemers. Bubbelbal is erg intensief dus op tijd rust houden is noodzakelijk. En kijken is net zo hilarisch!


Kies voor deze Spelshow van

V e n d e r b o s c h

E v e n e m e n t e n


Vanaf € 275,00De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland

Service gericht Service gericht

Maatwerk Maatwerk

Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag

Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner Bel +31619518188


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

-- Venderbosch Evenementen --


Wij organiseren

onvergetelijke events

door heel Nederland.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo