Mister XMister X


Zijn jullie op zoek naar een spannende Citygame? Ga dan samen met jullie groep op zoek naar Mister X en laat zien dat jullie die detectives zijn die wij zoeken.

Bij deze meeslepende Citygame maak je gebruik van een kaart en mobiele telefoons om de locatie van Mister X te vinden. Gehuld in een zwarte jas met bijbehorende donkere bril zal hij zich per tram, bus, lopend of per fiets verplaatsen. Mister X zal zich gedurende 1,5 uur ophouden in het stadscentrum en zal iedere 5 minuten van zich laten horen. Na iedere 30 minuten zal hij een vaste locatie doorsturen waar hij 2 minuten zal verblijven. Door slim gebruik te maken van het wegennet en de beschikbare vervoersmiddelen dienen jullie Mister X op de foto te zetten. Nadat jullie Mister X op de foto hebben gezet appen jullie de betreffende foto, inclusief groepsnummer, door naar de presentator ter plekke. Tevens ontvangen jullie tijdens het spel eenmalig een geheime opdracht die jullie goed uit dienen te voeren.

Deze dag kunnen jullie punten verdienen door Mister X, maar ook door andere teams op de foto te zetten. Ook zijn er punten te verdienen wanneer jullie de geheime opdracht goed uitvoeren. Welke groep zal uiteindelijk de meeste punten verdienen?


Kies voor deze Spelshow van

V e n d e r b o s c h

E v e n e m e n t e n


Vanaf € 315,00De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland

Service gericht Service gericht

Maatwerk Maatwerk

Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag

Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner Bel +31619518188


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

-- Venderbosch Evenementen --


Wij organiseren

onvergetelijke events

door heel Nederland.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo