Find The PictureFind The Picture


Lijkt het jou leuk om in teams, gewapend met een fotoboek, op ontdekkingsreis door de stad te trekken? Dan is Find The Picture misschien wel iets voor jou.

In teams zal je tijdens Find The Picture op zoek gaan naar de foto’s uit het fotoboek. Foto’s van huizen, bruggen, borden of planten. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Ieder team, dat voorzien is van een teamcaptain, houdt telefonisch contact met de spelbegeleider die achterblijft. Wanneer jullie denken een foto gevonden te hebben dienen jullie met de spelbegeleider te bellen. Zij zullen vervolgens een vraag stellen die jullie alleen kunnen beantwoorden als jullie op de juiste plek staan. Per foto kunnen jullie een bepaald aantal punten verdienen. Maar hoeveel? Dat zullen jullie pas te weten komen bij terugkomst. De organisatie bevindt zich op de locatie waar zij het 'Find The Picture' Spelbord zullen bedienen. Zijn jullie die groep die de meeste punten verdient en naar huis gaat met een toepasselijke prijs?

Zijn jullie die groep die razendsnel een locatie kan vinden door bijvoorbeeld vervoer te regelen? Krijgen jullie omstanders zover dat zij een handje helpen? Zijn jullie die groep die wil genieten van een gezellige en ongedwongen middag of avond in de buitenlucht?


Kies voor deze Spelshow van

V e n d e r b o s c h

E v e n e m e n t e n


Vanaf € 315,00De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland

Service gericht Service gericht

Maatwerk Maatwerk

Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag

Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner Bel +31619518188


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

-- Venderbosch Evenementen --


Wij organiseren

onvergetelijke events

door heel Nederland.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo