De JachtDe Jacht


De jacht is geopend! Weten jullie uit handen te blijven van de jagers en de vijf trofeeën te bemachtigen?

Met jullie groep gaan jullie deze dag, binnen een afgebakend gebied, op zoek naar de vijf trofeeën. Dit zal echter niet heel gemakkelijk gaan. Zo willen de jagers jullie maar al te graag pakken. Verstop je, ren weg en zoek de trofeeën. Wanneer jullie eenmaal een trofee gevonden hebben dient dit bekend gemaakt te worden in de ‘Jachtapp’. Zodoende ontvangen jullie tegenstanders, maar bovenal de jagers nuttige informatie die belangrijk kan zijn voor het verloop van het spel.

Probeer uit handen te blijven van de jagers want anders gaat het jullie veel geld kosten. Geld dat jullie absoluut niet kunnen missen. Zorg dat jullie op tijd terug zijn en misschien gaan jullie er met de winst vandoor.

Zijn jullie die gedreven en fanatieke groep die wij zoeken? Zijn jullie niet bang in het donker of bang om vies te worden?

Bij te boeken:
- Voor de tocht zijn, naast de door ons geleverde presentator, een tweetal / drietal personen nodig die zich op de route bevinden. Deze kunnen wij, uiteraard tegen een meerprijs, leveren.


Kies voor deze Spelshow van

V e n d e r b o s c h

E v e n e m e n t e n


Vanaf € 295,00De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland

Service gericht Service gericht

Maatwerk Maatwerk

Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag

Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner Bel +31619518188


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

-- Venderbosch Evenementen --


Wij organiseren

onvergetelijke events

door heel Nederland.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo