Lasergamen op locatieLasergamen op locatie


Ben jij klaar om de strijd aan te gaan met jouw collega's, vrienden of familie op jouw eigen bedachte locatie? En wil jij genieten van een unieke en sportieve activiteit? Kijk dan niet verder!

Lasergamen op eigen locatie wordt steeds populairder. Deze activiteit is zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamfeesten, klassenfeesten of kinderfeesten.

Lasergamen kan op allerlei verschillende locaties door heel Nederland gespeeld worden. Op kantoor, in een bos, een bedrijfspand, een sporthal of een supermarkt.


Voordat het spel begint is het mogelijk om uit meerdere spelopties te kiezen. Het is mogelijk om voor jezelf te spelen, om in teams te spelen of om te kiezen voor een extra beleving door een keuze te maken uit onze verschillende games. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de populaire game Fortnite in scène zetten!

Wij beschikken over zeer professionele lasergame pistolen en verzorgen jouw activiteit van A tot Z. De begeleiding, de materialen en het transport worden door ons geregeld zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van deze unieke ervaring.

Heb jij altijd al eens willen Lasergamen met al je collega's op kantoor, in een supermarkt of met alle mede studenten in een school? Dan is dit jouw kans!

Zie ook Lasergame Uitje


Kies voor deze Spelshow van

V e n d e r b o s c h

E v e n e m e n t e n


Vanaf € 325,00De goedkoopste van Nederland De goedkoopste van Nederland

Service gericht Service gericht

Maatwerk Maatwerk

Offertes  binnen 1 dag Offertes binnen 1 dag

Ook zakelijk de perfecte partner Ook zakelijk de perfecte partner Bel +31619518188


 Stuur een WhatsApp

 

Ik wil graag wat meer weten...

Wat mensen over ons zeggen

zaterdagavond een geweldige avond gehad met lasergamen als najaars uitje van de vrijwillige brandweer Post Hengelo...

Geplaatst door Maarten Wolsink op Maandag 14 oktober 2019

-- Venderbosch Evenementen --


Wij organiseren

onvergetelijke events

door heel Nederland.


 

 Oranjerie 1

 7271 BW Borculo